AGILITY

 


Paikallisosasto antaa neuvoja alueensa agility-toiminnasta. Yhteyshenkilöt löytyvät Hallitus-sivulta.

 

Paikallisosastolla oli 2 villakoirajoukketta Agirodussa vuonna 2013 Tampereen Paikallisosaston nimissä. Toinen joukkue oli Kilpailevat minit ja toinen Aloittelevat minit.

Kuva: Kari Heikkilä

 

Paikallisosastolla oli 2 villakoirajoukketta Piirinmestaruuksissa vuonna 2009 Tampereen Seudun Koirakerhon nimissä. Villakoiratyttöjen joukkue otti minien joukkuepronssia. Villakoiratyttöjen joukkueessa olivat mukana: Herennia, Aelia, Vilja ja Stina. Villakoirapoikien joukkueessa olivat mukana: Kevin, Ville, Timi ja Hevi.

 

Kuva: Tiina Viitanen

 

Paikallisosastolla oli 2 villakoirajoukketta Piirinmestaruuksissa vuonna 2008 Suomen Villakoirakerho Ry:n nimissä. Villakoiratyttöjen joukkue voitti minien joukkuekultaa. Villakoiratyttöjen joukkueessa olivat mukana: Stina, Vilja, Valeria ja Herennia. Villakoirapoikien joukkueessa olivat mukana: Kevin, Ville, Timi ja Aelia.

 

Kuva: Heikki Helin

 

Paikallisosastolla oli 2 villakoirajoukkuetta Piirimestaruuskisoissa vuonna 2007 Tampereen Seudun Koirakerhon nimissä. Villakoirapojat sijoittuivat hopealle, Villakoiratytöt olivat kuudensia. Villakoirajoukkueissa olivat mukana: Timi, Ville, Jonathan ja Kevin (vasemmanpuoleinen kuva)  sekä Stina, Valeria, Aelia ja Herennia (oik.).

 

Kuvat: Outi Helin ja Niina Kivimäki.

 

Etusivu