KESÄPÄIVÄ 12.6.2005

 

Vietimme aurinkoisen kesäpäivän Kangasalla (Helinien, Heikki & Anne kesäpaikassa). Sää oli mitä parhain yhteiseen seurusteluun ja juoksenteluun. Väkeä kertyi kaikkiaan 47 henkilöä, joista lapsia / nuoria oli n. 14.  Villakoiria oli 42 (viime vuonna 23), keskareita vajaa 10, pari toyta ja loput kääpiöitä.

 
Vilskettä...

Villakoirat ovat todella sosiaalisia, vain muutama rähinän alku oli. Koko lauma kirmasi sulassa sovussa pitkin nurmikenttää, kaikki eivät kyllä olleet irrallaan. Välillä oli leikkimielisiä kilpailuja ja sitten grillattiin makkaroita, lisänä raikkaita ja ruokaisia salaatteja. Lopuksi nautittiin kahvit ja raparperipiirakat.

 Järjestimme koirille juoksukisan, lähettäjä päästi villan valloilleen emännän / isännän luokse. Aikaa otettiin maaliviivalla, kääpiöt olivat tällä kertaa nopeimpia, parhaat palkittiin.

1) Pyry ja Merja Nousiainen 2) Jimi ja Hannele Sorvari  3) Aku ja Merja Nousiainen (seuraavina Santeri ja Outi, Tico ja Sari, Peetu ja Krista, Sulo ja Matias, Veera ja Tuija, Miisa ja Helena, Vinski ja Mervi)

 Lapsille ja nuorille oli Match Show, johon osallistui 7 paria. Tuomareilla oli vaikea tehtävä laittaa osallistujat paremmuusjärjestykseen, kaikki palkittiin.

1) Peetu ja Kirsta 2) Miisa ja Saana 3) Koko ja Laura 4) Reetu ja Ville 5) Timi ja Saara 6) Siiri ja Katri 7) Simo ja Matias, jotka saivat myös kannustepalkinnon  


Putkeen...

Olimme järjestäneet muutamia agility-esteitä lajiin tutustumista varten. Putki oli uusi kokemus monelle, samoin pujottelukepit, hypyt onnistuivat kaikilta. Lopuksi pidettiin ”pujottelukisa” (muutama hyppykin kuului rataan). Jatkokurssilaiset pärjäsivät tässä lajissa, kisakonkari Santeri tietenkin voitti (vaikka rata oli pidempi Santerille). Sijoitukset:

1) Santeri ja Outi 2) Kevin ja Anne 3) Herennia ja Tiina 4) Goody ja Tuija


Odotamme vuoroamme...

Kiitos kaikille osallistujille! Toivottavasti tavataan ensi kesänä samoissa merkeissä!

Tampereen paikallisosasto

 

Teksti: Anne Helin

Lisää kesäpäivän 2005 kuvia löytyy täältä.

Etusivu